W Insly nie można usunąć użytkownika można mu zmienić jedynie status na "zablokowany" lub "niedostępny"

Użytkownik może się także sam zablokować wpisując trzy razy błędne dane do logowania. W oknie pojawi się czerwony komunikat o zablokowanym koncie.
Można także samodzielnie zablokować użytkownika. 

Status "niedostępny" to osoba, która już nie pracuje i nie powinna mieć dostępu do programu. Postępując zgodnie z poniższą instrukcją możemy zmienić status:

  1. W prawym górnym rogu ekranu klikamy na ikonę Koła Zębatego, a następnie klikamy na "Ustawienia Systemu"
  2. W sekcji "Osoby i Organizacja", klikamy na "Użytkownicy"
  3. Klikamy na "Ołówek" przy użytkowniku, któremu chcemy zmienić status
  4. W Koncie użytkownika rozwijamy listę status oraz zaznaczamy zablokowany lub niedostępny.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?